Beating Productions

In 2011 is het online medium Beating Productions in het leven geroepen als toevoeging op de journalistieke thesis “Michael Schumacher – The Greatest Force or Farce?”. De eerste productie volgde de Formule 1 en lichtte de carrière van de zevenvoudige wereldkampioen uit. Met gebruik van muziek en begeleidend commentaar is het verhaal verteld over deze twee fenomenen in de autosport. De eerste film is hier te bezichtigen.

 

De beelden zijn afkomstig van het Formula One Management, het filmmateriaal valt onder diens copyright maar is verkregen onder de wet voor kopie thuisgebruik. Daarnaast is er met de toevoeging van creativiteit en het gebruik van citaatrecht sprake van een nieuw product. U wordt vriendelijk verzocht de projectbeelden niet opnieuw te gebruiken tenzij er uitdrukkelijke toestemming voor is verkregen bij de maker.

Na de positieve ontvangst van de eerste Formule 1-film is duidelijk geworden dat het gaat om een blijvend onderwerp. Beating Productions zal in de loop van de tijd dan ook nieuwe video’s uitbrengen over uiteenlopende autosportthema’s. Op deze pagina kunt u het laatste nieuws vinden over nieuwe projecten en hun voortgang.

Share

Tags: , , , ,

About the Author

HardwaReviews-oprichter en hoofdredacteur met liefde voor hardware en technologie.